ZADBAJ O SWOJE SPRAWY- WSPOMÓŻ ZWIERZAKI

14 sty 15

ZADBAJ O SWOJE SPRAWY- WSPOMÓŻ ZWIERZAKI

Z wielką przyjemnością patrzymy na rosnącą świadomość firm odpowiedzialnych społecznie. Zwłaszcza teraz, gdy w walce z bezdomnością połączyliśmy siły z naszym nowym partnerem- AVAILO Sp. z o.o. Misją Availo jest upowszechnienie usług prawnych, w możliwie najniższej cenie, dzięki zastosowaniu najnowszych technologii telekomunikacyjnych oraz informatycznych. Availo oferuje swoim klientom usługi prawne w formie natychmiastowych porad prawnych ze wszystkich dziedzin prawa udzielanych drogą telefoniczną oraz mailową. W ramach współpracy Pro Publico Bono postanowili włączyć się w akcję pozyskiwania funduszy niezbędnych na opłacenie rachunków w lecznicach, w których przebywają podopieczni fundacji, karmy, konsultacji, szkoleń, transportu i innych niezbędnych wydatków pod wspólną nazwą akcji ZADBAJ O SWOJE SPRAWY- WSPOMÓŻ ZWIERZAKI.
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za okazaną pomoc i gorąco zachęcamy wszystkich Fanów Polany do korzystania z usług AVAILO Sp. z o.o. Każdy klient bowiem, który w styczniu i lutym br. zakupi lub wznowi abonamenty prawne MECENAS DIRECT lub PRAWNIK DIRECT poprzez specjalnie dedykowany link przyczyni się do zasilenia rachunku Fundacji Zwierzęca Polana w wysokości 10% wartości abonamentu prawnego. Zachęcamy do włączenia się do akcji, łącząc pożyteczne z przyjemnym.
Link do wykupienia usługi:
www.prawodirect.availo.pl/fundacjazwierzecapolana