Tereska

4 paź 17

Adoptowana

TERESKA to niewielka (waży 7 kg), urocza sunia. Ma ok.7 lat i potrafi urzec swoim charakterem. Potrzebuje chwili, by przekonać się do człowieka, ale kiedy już zaufa – obdarza go bezgraniczną miłością. Niezwykle miła, oddana, uległa. Niepoprawna pieszczocha, dla której najważniejsza na świecie jest bliskość opiekuna. Czuła, przytulaśna, po prostu przekochana 🙂 Jej łagodność i pogoda ducha są po prostu zachwycające. Grzeczna, zrównoważona, dobrze wychowana. Potrafi zachowywać czystość, a pod nieobecność domowników zachowuje się grzecznie. Wobec obcych zdystansowana. Zaufaniem szybciej obdarza kobiety. Spacery z nią to czysta przyjemność. Dziewczynka całkiem nieźle radzi sobie na smyczy. Bez większych problemów dogaduje się z psami. W kontaktach z czworonogami włącza jej się „syndrom kierowniczki” 😉 i próbuje nimi zarządzać. Tereska jest ze wszech miar wspaniała. Szuka spokojnego domu i delikatnego opiekuna, który zapewni jej miłość i poczucie bezpieczeństwa.

Aktualnie jest pod opieką domu tymczasowego w Warszawie.

Nie możesz adoptować?

Wpisz kwotę