Warszawski Dzień Zwierząt – byliśmy tam

21 maj 18

Fotorelacja

W sobotę, 19 maja na Agrykoli miał miejsce coroczny Warszawski Dzień Zwierząt. Dzięki uprzejmości organizatora – warszawskiego Schroniska na Paluchu i my wzięliśmy udział w tej imprezie. Cel imprezy jest nam bliski, dlatego nie mogło nas tam zabraknąć. Promocja adopcji zwierząt, których tysiące czeka w schroniskach i fundacjach na swój wymarzony dom, edukacja, porady behawiorystów, a nawet groomerskie – na to mogli liczyć, Ci którzy nas odwiedzili.

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy zawitali do naszego stoiska i wsparli nas dobrym słowem i …datkiem. Bardzo cieszy liczna grupa Maluchów, które świetnie się bawiły – malowanie twarzy, układanie klocków i szereg innych atrakcji zapewniła Skakanka. Wodę dla gości i wolontariuszy zapewnił  Teatr Capitol. Dużym powodzeniem cieszyły się poduchy od Dom Art Styl, a coś słodkiego podarował nam Nowakowski Gorąco Polecam. Na naszym stoisku pojawiły się też kocie domki od Cosy and Dozy. Porad behawioralnych udzielał specjalista ze Spacerologii Stosowanej. Jednym słowem – była moc!

Dziękujemy również za obecność „ramię w ramię” salonowi piękności dla czworonogów – Sposób na Psa – naszemu Partnerowi.

Największe podziękowania na naszych wolontariuszy, którzy wsparli nas w organizacji stoiska.

Wielkie dzięki dla wszystkich!