Walczymy w Krakvecie o karmę!

18 sty 16

Kochani, zostaliśmy zgłoszeni do konkursu KRAKVET: Głosowanie – Pomoc dla schronisk – Styczeń 2016. Mamy niezwykłą szansę na zdobycie karmy dla naszych podopiecznych! Do końca stycznia można oddać głos na wybrane schronisko/fundacje na forum sklepu Krakvet (www.krakvet.pl/forum). Wygrana organizacja dostanie nagrodę – bon na kwotę nawet 10 tys. zł! Bon ten umożliwia zakup karmy dla zwierząt w sklepie internetowym. W ostatnich tygodniach przyjęliśmy kilkanaście nowych psów, min. z owianego tragiczną sławą schroniska w Kotliskach. W ciągu 3 lat działalności uratowaliśmy ponad 500 psów. Dla tych bezbronnych, bezdomnych i pozbawionych opieki zwierząt staliśmy się ostatnią szansą. Tymczasem jedyną nadzieją i wsparciem Fundacji Zwierzęca Polana są jej darczyńcy i fani! To od Was zależy los naszych podopiecznych. Trzymacie kciuki, wpłacacie darowizny, dodajecie siły dobrym słowem. Dziękujemy i prosimy… Poświęcicie kilka minut swojego czasu i oddajcie głos na zwierzęta Polany, zmobilizujcie rodzinę i znajomych. Każdy głos jest na wagę…karmy Emotikon grin

Krakvet w kilku punktach (3minuty :D)

1. Rejestracja na forum
2. Zaloguj się i napisz dowolny post, obojętnie w którym dziale.
3. Wejdź w wątek „Pomoc dla schronisk” i wybierz:
Głosowanie na schronisko – Pomoc dla schronisk – Styczeń 2016http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=19133
4. Zagłosuj na Fundację Zwierzęca Polana
5. Przy głosowaniu zostaniesz poproszony o nr telefonu aby zweryfikować, że jesteś REALNY. Nie będą przychodził do Ciebie żadne reklamy! Dostaniesz jednego sms z kodem weryfikacyjnym. Musisz go wpisać na stornie. SMS może przyjść z opóźnieniem.
Zagłosowałeś? DZIĘKUJEMY I UŚMIECH PSÓW ŚLEMY